Wij zijn MEG nv

Bij MEG nv algemene ondernemingen vormen we een bouwteam waar alle medewerkers hun plaats hebben. Wij zijn een hecht bouwteam waar mensen met uiteenlopende profielen samenwerken om iedere opdracht tot een mooi resultaat te brengen. Onze projecten zijn zeer divers en dit zowel door inhoud als door kwantiteit. We richten ons op projecten van € 10 000 tot € 1 000 000.

  • Er zijn projecten met enkel buitenaanleg door zware machines en evengoed zijn er projecten waar MEG nv enkel de eindafwerking voor zijn rekening neemt.
  • Door de diversiteit van ons bouwteam kunnen we een groot deel van het bouwproces in eigen beheer uitvoeren. Wanneer de grootteorde of de vereiste snelheid van uitvoering dit vereisen, kunnen onze projectleiders rekenen op een ploeg onder- en nevenaannemers om deze grotere projecten binnen een strakke planning af te werken.
  • Het belangrijkste streefdoel van iedereen binnen het bouwteam is steeds keuzes te maken op lange termijn. Deze keuzes op lange termijn leiden tot lange termijnrealisaties.

Waarom kiezen voor MEG nv?

actieve jaren in algemene aannemingen

professionele vakmensen in dienst bij MEG nv

Onze missie

Wij bouwen aan projecten met een lange levensduur en we wensen dat de relaties met iedereen die betrokken is in het bouwproces lang blijven duren.

Zodoende groeien onze projecten verder, ook na oplevering en het beëindigen van een bepaald project, zullen we verder samenwerken.

Zo bouwen we aan een netwerk van mensen waarin iedereen zijn plaats heeft.  Van bouwheer tot architect tot en met alle uitvoerders en gebruikers van onze projecten. We trachten niet zoveel mogelijk klanten aan te werven maar we zullen steeds tot het uiterste gaan om onze bestaande klanten zo compleet mogelijk van dienst te zijn.

Algemene aannemingen 1
© Copyright 2023 | MEG nv | Alle rechten voorbehouden | DIGIFUSE